МЕНЮ
КОЛИЧКА

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ

Как мога да заменя или да върна продукт/и от направената от мен поръчка?

  • Свържете се с нас на телефон: 0889 429 721 или на имейл office@pure-pro.bg: в срок от 14 дни от получаването на поръчката;
  • При връщане на поръчка заплатена чрез наложен платеж, сумата за нея се възстановява отново чрез наложен платеж;
  • При връщане на поръчка заплатена чрез кредитна, дебитна карта или по банков път, сумата за нея се възстановява по сметката, от която е направено плащането;
  • Продуктите, които желаете да върнете трябва да бъдат в оригиналната опаковка и със запазен търговски вид;
  • Клиентът заплаща куриерските разходи при замяна или връщане, освен в извънредни случаите, при които получената стока не отговаря на поръчаната стока, или сумата на наложения платеж не отговаря на сумата на направената поръчка.
  • Правото на връщане за продукти от категории: препарати, хигиенни консумативи, ароматизация и хартиени консумативи важи само в случай, че опаковката не е отворена.

Формуляр за връщане на продукт

Имате продукт, който искате да върнете?

Попълнете нашия формуляр за връщане на продукт (връзка към Google Формуляри), а ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

След като получим попълнения формуляр за връщане, ще Ви изпратим потвърждение по имейл, че сме започнали разглеждане на случая. Ще ви уведомим и за одобрението или отхвърлянето на исканото от Вас възстановяване.

Ако бъдете одобрени, възстановяването ще бъде обработено и кредит ще бъде приложен автоматично към оригиналния начин на плащане в рамките на определен брой дни.

This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.