МЕНЮ
КОЛИЧКА

Конвой-Уорлд АД

Алуминиева дръжка за моп с пробити краища с два отвора, които да се монтират на професионален моп. Тази дръжка няма фитинги за винтови върхове – не е подходяща за мопове с гнездо за винтове. Използва се в комплект с памучен моп PROFI MOP и пластмасова глава за моп Profi Mop ..
10.33 лв. без ДДС:10.33 лв.
Антибактериална кухненска гъба Premium Magic Clean, 2 броя Характеристики на продукта Кухненска гъба PREMIUM, изработена от иновативни влакна с естествено антимикробно действие, съдържаща микрочастици мед, който, действайки като естествен антибактериален агент, създава ефективна бариера срещу ра..
1.26 лв. без ДДС:1.26 лв.
Премиум гъба за почистване на баня за максимално разпенване Magic Clean, 1 бр. Характеристики на продукта PREMIUM гъба за почистване на баня от материал с висока плътност, който осигурява максимално разпенване на препарата. Мек и удобен – идеален за всички почистващи повърхности в банята. Специа..
1.68 лв. без ДДС:1.68 лв.
Кухненски гъби с удобен захват Magic Clean, 4 броя Характеристики на продукта Кухненски гъби с канал, от материал с висока плътност, което осигурява максимално разпенване на препарата. Деликатна мека част за миене, покрита със специален абразив за отстраняване на замърсявания. Размерът на гъбата..
1.89 лв. без ДДС:1.89 лв.
Универсални меки кърпи. Използва се за мокро и сухо почистване. Идеален за общо почистване, избърсване и измиване на кухненски прибори, вани, стени, врати, мебели, автомобили, домашна техника и др...
2.00 лв. без ДДС:2.00 лв.
Щипка PROFI за бърсалка Magic Clean
Препоръчано
Използва се в комплект PROFI MOP и алуминиева дръжка PROFI 120/0.22..
10.08 лв. без ДДС:10.08 лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.