МЕНЮ
КОЛИЧКА

Консумативи

Консумативи
Алуминиева дръжка за моп с пробити краища с два отвора, които да се монтират на професионален моп. Тази дръжка няма фитинги за винтови върхове – не е подходяща за мопове с гнездо за винтове. Използва се в комплект с памучен моп PROFI MOP и пластмасова глава за моп Profi Mop ..
10.33 лв. без ДДС:10.33 лв.
За цялостно, хигиенично почистване на тоалетните седалки. Деликатен аромат, нежен към кожата и безвреден за материалите. 300 ml са еквивалентни на приблизително на 1500 дози. Биоразградим...
10.08 лв. без ДДС:10.08 лв.
Душ гел за ръце, коса и тяло. Фин, плодов унисекс аромат, практичен продукт „всичко в едно“. Дерматологично тестван. Ергономично ръководство за потребителя, работа с една ръка на бутилките. Специална капачка за дозиране без капене. Индикатор за ниво като страна на бутилката – полупрозрачна зона за п..
15.75 лв. без ДДС:15.75 лв.
351 / 5 000 Резултати за превод Резултат за превод • Безалкохолна, готова за употреба пяна за почистване и дезинфекция на повърхности • Работи бързо и надеждно • Активен срещу всички вируси с обвивка • Активен срещу ротавируси и паповавируси/полиомавируси • VAH-сертифициран • Съвместим с по..
16.38 лв. без ДДС:16.38 лв.
Висококачествено почистване и грижа за вашата кожа. Сапунът Ecosense се основава на възобновяеми, естествени суровини и по този начин служи като екологична грижа за ръцете. Също така е дерматологично тестван и сертифициран с еко-маркировката на ЕС. Финият и приятен унисекс аромат позволява гъвкава у..
15.75 лв. без ДДС:15.75 лв.
Висококачествена двупластова хартия, 100% целулоза, без перфорация, предназначена за употреба в диспенсър за автоматично отрязване на листа. Ролка от 100 метра, 400 порции, по 6 броя в опаковка...
17.64 лв. без ДДС:17.64 лв.
Показва 1 до 12 от 15 (2 страници)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.