МЕНЮ
КОЛИЧКА

test

Ароматизация

Описание на категорията

Какво e ароматизатор и защо той е важен за бизнеса ви?

Ароматизаторите са продукти, които се използват за да се подобри аромата в помещението, да се тушират неприятните миризми или да се създаде по-приятна атмосфера. Тези продукти могат да бъдат особено полезни за бизнеси като ресторанти, хотели, магазини, офиси, СПА центрове и други, където чистотата, свежестта и приятното усещане са важни за клиентите.


Предимствата от използването на ароматизатор:

Ароматизатор 1
Ароматизатор на страхотна цена
Подобряване на усещането на клиентите

Ароматизаторът работи на подсъзнатално ниво, като създава у клиента различни усещания и предизвиква приятни емоции. Аромати като кафе, сладолед, морски бриз или бамбук, биха могли мислено да „пренесат“ клиента в друга атмосфера, като му помогнат да релаксира, да се почувства спокоен и дори да го подтикнат да купи определен продукт.

    Маскиране на неприятни миризми
Лошите миризми могат да бъдат отблъскващи за клиента и да предизвикат у него неприятни усещания. Използването на ароматизатор помага да се маскират тези миризми и да се подобри качеството въздухът в помещението. Това ще доведе до повишаване на удовлетвореността у клиента.

    Увеличаване на продажбите
Подобряването на атмосферата в помещението води до по-дълго задържане на клиентите и ги кара да купуват повече. Това е особено полезно за магазини, където клиентите трябва да прекарат повече време, за да направят покупки. Независими проучвания показват, че ароматизатор  - кафе или шоколад в търговското помещение, работи на подсъзнателно ниво и предизвиква у клиента желание за покупка, което води до около 30% увеличение на продажбите на същия продукт.

    Повишаване на удовлетвореността на клиентите
Ако клиентите се чувстват добре във вашето заведение, магазин или офис, е много по-вероятно те да се върнат отново. Използването на ароматизатори може да помогне да се повишите клиентската удовлетвореност, да създадете траен спомен за приятно клиентско изживяване. Чрез използване на един характерен ароматизатор във всички ваши обекти, можете да подчертаете индивидуалността на вашата марка и да я направите разпознаваема и предпочитана от клиентите.

Използването на ароматизатор може да помогне да се подобри работната атмосфера във вашата компания. Когато служителите се чувстват добре, те са по-продуктивни и идват на работа с желание и ентусиазъм. Можете да изберете ароматизатор, които подобряват фокуса и концентрацията, като например мента, розмарин или лимон.


Как да изберете правилния ароматизатор за вашия бизнес?


При избора на ароматизатори е важно да се обърне внимание на няколко фактора:

Ароматизатор 2
Изберете любимия си ароматизатор

    Каква е атмосферата, която искате да създадете?

Ако искате да създадете релаксираща атмосфера, може да изберете ароматизатор, който има нотки на лавандула или лайка. 

Ако търсите по-стимулираща атмосфера, може да опитате с ароматизатор с привкус на лимон или портокал.

    Какъв тип помещение имате?

Ароматизаторите трябва да бъдат избирани в зависимост от типа и предназначението на помещението, където ще се използват. Например, ако става дума за ресторант, може да се избере ароматизатор с натурална плодова миризма, за да не нарушава удоволствието от храната.

За офис помещения и магазини, предпочетете парфюмен ароматизатор.

    Има ли клиенти, които са алергични към някои ароматизатори?

Преди да изберете ароматизатор, трябва да проверите за алергии на клиентите. Някои силни миризми като роза, жасмин, люляк, череша и т.н., могат да предизвикат алергични реакции, които да направят посещението на клиента неприятно.

    Колко силна да бъде миризмата?

Ароматизаторите се предлагат в различни концентрации. Ако става дума за по-голямо помещение, може да е нужно да се използва по-силна концентрация на ароматизатора, но бъдете внимателни, защото предозирането на ароматизатор в помещението, също води до неприятно усещане у клиента. Всеки ароматизатор следва да бъде правилно дозиран, според инструкциите на производителя.

    Колко често да се използва ароматизаторът?

Честотата на използване на ароматизатора зависи от типа на бизнеса и колко често клиентите посещават помещението. Ако става дума за хотел, може да е необходимо да се използва ароматизатор всеки ден, за да се запази свежестта във въздуха. В други случаи, може да е достатъчно да се използва ароматизатор веднъж седмично. В някои помещения се налага употребата на ароматизатор през кратък период от време, тогава ви съветваме да предпочетете арома дифузер, пред ароматизатор за ръчно дозиране. Арома дифузерите осигуряват надеждно и регулярно дозиране на точното количество аромат в помещенията.


Как да се грижим за ароматизаторите?


Ароматизатор 3
Вземете ароматизатор на страхотна цена
За да гарантирате максимална ефективност и продължителност на живота на ароматизаторите, е важно да ги използвате правилно. Ето някои прости съвети за грижа:

    Проверете инструкциите за употреба

Всеки ароматизатор има свои инструкции за употреба, които трябва да бъдат следвани точно. Прочетете внимателно етикета и се уверете, че спазвате препоръките на производителя.

    Почиствайте редовно арома дифузерите

Редовното почистване на устройствата за дозиране на ароматизатор помага да се поддържа добро качество на въздуха в помещението. Почиствайте арома дифузерите с мека кърпа, за да избегнете деформации или повреди на уредите.

    Зареждайте редовно ароматизатор в арома дифузерите

Ако арома дифузерът използва течен ароматизатор, уверете се, че го зареждате редовно. Не оставяйте уреда празен. Това ще ви позволи да поддържате устройството в изправност и да го използвате продължително време като се радвате на свежа и приятна атмосфера в помещенията.

    Избягвайте прекомерна влажност

Прекомерната влажност може да повреди уредите за дозиране на ароматизатор и да увеличи риска от корозия. Поставете дифузерите на сухо място и избягвайте да ги използвате в помещения с висока влажност.

    Правилно съхранение

Ароматизаторите трябва да бъдат съхранявани на сухо и проветриво място, далеч от пряка слънчева светлина. Ако не планирате да използвате ароматизатора за дълъг период от време, го съхранявайте в оригиналната опаковка, при стайна температура и на тъмно.

    Изберете аромат, който отговаря на вашите нужди

При избора на ароматизатор е важно да изберете такъв, който отговаря на вашите нужди. 

Например, ако търсите ароматизатор за дома, може да изберете по-нежен и приятен аромат, като лавандула или ванилия, докато за бизнеса може да се избере по-силна и стимулираща ароматизация, като евкалипт или лимон. Важно е да помните, че ароматизаторите не само подобряват атмосферата в помещението, но и могат да повлияят на нашето настроение и добро самочувствие.

Ароматизатор 4
Поръчайте ароматизатор за вас или за подарък
Ако имате деца или домашни любимци, трябва да избягвате използването на ароматизатор в близост до тях. Ароматизаторите могат да бъдат вредни за здравето на децата и животните, особено ако са изложени на въздействието им за продължителни периоди от време. Преди да закупите ароматизатор, проверете инструкциите за употреба на производителя и се консултирайте с лекар или ветеринар, ако имате съмнения.


Заключение

Ароматизаторите са полезен инструмент за подобряване на атмосферата в помещението. Те предлагат голямо разнообразие от аромати и са лесни за употреба. За да гарантирате максимална ефективност изберете правилния вид ароматизатор за вашите нужди и дозирайте правилно според инструкциите на производителя. 


Изберете Вашият ароматизатор сега на сайта ни www.pure-pro.bg


Какво e ароматизатор и защо той е важен за бизнеса ви?

Предимствата от използването на ароматизатор

Как да изберете правилния ароматизатор за вашия бизнес?   

Как да се грижим за ароматизаторите?

Заключение

CWS PureLine AirBar е елегантен и иновативен дозатор за аромати. С тази система за аромати можете да сте сигурни, че неприятните миризми ще бъдат ефективно елиминирани и ще се създаде приятна атмосфера, която да освежава Вашето помещение. Благодарение на дискретния си външен вид, AirBar се впис..
238.14 лв. без ДДС:238.14 лв.
Марка: CHRISTEYNS Espana SLU
Характеристики на продукта Свеж и обвиващ лимон и роза, с мускус, лилия и звезден анасон в сърцето и основата от сухо дърво и бял мъх. Сензорно възприятие: Топло, нежно розово, уютно, равномерно, много приятен и дълготраен аромат на необикновено приемане във всяка среда. Опаковка/Разфасовк..
201.60 лв. без ДДС:201.60 лв.
Марка: CHRISTEYNS Espana SLU
Характеристики на продукта Фрезия, грейпфрут и касис в началото, с цветя от ябълка и пасифлора , момина сълза и роза в сърцето и дъното на ветивер и мускус. Сензорно възприятие: Елегантният му парфюм , интензивен, обгръщащ и с известна чувственост го прави подходящ за най -изключителната ср..
201.60 лв. без ДДС:201.60 лв.
Марка: CHRISTEYNS Espana SLU
Характеристики на продукта Пресни плодове в началото, като ананас и касис, с тяло от роза, гардения и виолетка. В основата на сладки ванилия и канела нюанси. Сензорно възприятие: Невероятен парфюм с много характер, формулиран да създава отлична, елегантна атмосфера и голямо приемане. Опа..
201.60 лв. без ДДС:201.60 лв.
Марка: CHRISTEYNS Espana SLU
Характеристики на продукта Свеж и чист в началото, с аспекти на цитрусови плодове и озон, цветно сърце от роза, здравец, ирис и карамфил и с чист и чувствен фон от сив кехлибар и парфюм от кедрово дърво. Сензорно възприятие: Цветен, свеж, весел, мек и изненадващ аромат, който събужда емоции..
201.60 лв. без ДДС:201.60 лв.
Парфюм-ароматизатор GOSPEL INTENSE за арома дифузер-Eurosanex
По заявка
Марка: CHRISTEYNS Espana SLU
Характеристики на продукта Приятен изход към зелена мандарина, жасмин и див пелин, сандалово дърво и ванилия тяло и кашмир дърво, мускус и пачули фон. Сензорно възприятие: Младежки и освежаващ мъжки парфюм, с висока производителност и страхотна атмосфера, която има много положителни преживя..
201.60 лв. без ДДС:201.60 лв.
Марка: CHRISTEYNS Espana SLU
Характеристики на продукта Диня и бергамот , с босилек, лимонена вербена и лавандула по тялото и нотки на боб тонка, кашмир, кумарин и пачули като основа. Сензорно възприятие: Мек, свеж и релаксиращ цитрусово-морски парфюм с незабавно и спонтанно приемане поради успешния си аромат, който на..
201.60 лв. без ДДС:201.60 лв.
Марка: CHRISTEYNS Espana SLU
Характеристики на продукта Изход към уд, бергамот и цист, с обгръщащ парфюм върху тялото от кедрово дърво, бугенвилия и пачули и нотки на тютюн, кедрово дърво и ванилов фон. Сензорно възприятие: Свеж, изчистен и весел парфюм със смел мъжки/унисекс аромат, който подчертава ароматното благопо..
201.60 лв. без ДДС:201.60 лв.
Марка: CHRISTEYNS Espana SLU
Характеристики на продукта Приятно излизане към манго, нектарин и портокал, лотосов цвят на тялото, водна лилия, кокосово мляко, малина и мускус и сандалово дърво като основа. Сензорно възприятие: Мощен, приятен и млад тропически плодов аромат, с изключителни флорални нюанси, който напомня ..
201.60 лв. без ДДС:201.60 лв.
Марка: CHRISTEYNS Espana SLU
Характеристики на продукта Изход към бергамот, със сърцевина от звезден анасон, маслинено цвете и гайаково дърво и нотки на кожа, тютюн и боб тонка. Сензорно възприятие: Отличен нежно подправен и екзотичен мъжки парфюм, който може да се похвали с изключителност, чистота и изключително качес..
201.60 лв. без ДДС:201.60 лв.
Марка: CHRISTEYNS Espana SLU
Характеристики на продукта Аромат на  круша, грейпфрут, мандарина и червени плодове, с бергамот, лавандула, жасмин портокалов цвят, мъх, пачули, сандалово дърво и амбра. Сензорно възприятие: Свеж и изключителен мъжки парфюм  Опаковка/Разфасовка MKF 5291 1 литров контейнер Използвай..
201.60 лв. без ДДС:201.60 лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.