МЕНЮ
КОЛИЧКА

Течни сапуни и консумативи

Течни сапуни и консумативи
За цялостно, хигиенично почистване на тоалетните седалки. Деликатен аромат, нежен към кожата и безвреден за материалите. 300 ml са еквивалентни на приблизително на 1500 дози. Биоразградим...
10.08 лв. без ДДС:10.08 лв.
Душ гел за ръце, коса и тяло. Фин, плодов унисекс аромат, практичен продукт „всичко в едно“. Дерматологично тестван. Ергономично ръководство за потребителя, работа с една ръка на бутилките. Специална капачка за дозиране без капене. Индикатор за ниво като страна на бутилката – полупрозрачна зона за п..
15.75 лв. без ДДС:15.75 лв.
Информация за продукта Сапуненият концентрат е с мека формула за грижа с екстракт от лайка. Течните сапуни CWS са pH-неутрални, т.е. тяхната pH стойност приблизително съответства на тази на нашата кожа.Това означава, че дерматологично тестваните сапуни са особено щадящи кожата и овлажняващи. Осв..
6.93 лв. без ДДС:6.93 лв.
Хидратиращ и без парфюм крем за ръце за интензивно поддържана мека кожа..
23.94 лв. без ДДС:23.94 лв.
Интензивен почистващ абразивен сапун за ръце 2 л - за дозатор CWS Силно почистващ препарат за измиване на ръце с нежен абразив. Премахва всякакви тежки замърсявания от ръцете, включително и синтетични масла. Особено подходящ за индустриална употреба в автосервизи, производствени предприятия, ..
30.24 лв. без ДДС:30.24 лв.
351 / 5 000 Резултати за превод Резултат за превод • Безалкохолна, готова за употреба пяна за почистване и дезинфекция на повърхности • Работи бързо и надеждно • Активен срещу всички вируси с обвивка • Активен срещу ротавируси и паповавируси/полиомавируси • VAH-сертифициран • Съвместим с по..
16.38 лв. без ДДС:16.38 лв.
Висококачествено почистване и грижа за вашата кожа. Сапунът Ecosense се основава на възобновяеми, естествени суровини и по този начин служи като екологична грижа за ръцете. Също така е дерматологично тестван и сертифициран с еко-маркировката на ЕС. Финият и приятен унисекс аромат позволява гъвкава у..
15.75 лв. без ДДС:15.75 лв.
Душ гел за коса и тяло CWS ComfortLine Ecosense – 300 ml патрон CWS ComfortLine Ecosense душ гел за коса и тяло – 300 ml патрон Екологична грижа за кожата и косата, направена от възобновяеми, естествени суровини. Дерматологично тестван Нежен, приятен унисекс аромат Сертифициран с екомаркиро..
15.75 лв. без ДДС:15.75 лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.