МЕНЮ
КОЛИЧКА

Други дозатори и аксесоари

Други дозатори и аксесоари
CWS Stainless Steel brush - четка за тоалетна от неръждаема стомана
По заявка
CWS четка за тоалетна от неръждаема стомана със сменяема черна глава. Дръжка и контейнер от неръждаема стомана, видими повърхности с матово покритие за защита срещу пръстови отпечатъци. Свалящ се съд за отичане. Предлага се в комплект с адаптерна плоча за монтаж на стена и закрепващи материали. Възм..
391.86 лв. без ДДС:391.86 лв.
Марка: CHRISTEYNS Espana SLU
Професионалната хигиена е сложен сектор; като такъв, Пюр Профешънъл има на ваше разположение широка гама от дозатори, които покриват нуждите на офиси, индустриални единици, ремонтни работилници, промишлени кухни и т.н. като дозиращата помпа за туба DOS1310 . Този дозатор за туби с течности може да с..
19.53 лв. без ДДС:19.53 лв.
Дозатор дезинфектант за тоалетна CWS Stainless Steel SeatCleaner
По заявка
дозатор от висококачествена неръждаема стомана За ръчно почистване и повърхностна дезинфекция* на тоалетната седалка Лесен за използване Бързосъхнещ почистващ препарат Нежен за кожата и с приятна миризма Надеждна помпена система за дозиране без капки и правилно дозиране Лесна смяна..
350.28 лв. без ДДС:350.28 лв.
Диспенсър за почистване на тоалетна дъска. Ръчно почистване и дезинфекция на тоалетната седалка, лесен за използване и с механизъм против протичане, 300 ml капацитет на пълнителя. 1500 порции в едно саше с течност. Сертифициран от VAH/DGHM. Затворена болтова ключалка. Включва монтажни материали. ..
76.80 лв. без ДДС:76.80 лв.
Повърхностите в тоалетните, като копчета за промиване, дръжки на вратите и кранове, са огнища на микроби. Но извън тоалетната добрата хигиена е не по-малко важна. CWS PureLine Surface Cleaner предлага удобно и интелигентно решение за почистване на много повече обекти. Помислете за бюра в офиси, маси..
154.80 лв. без ДДС:154.80 лв.
Повърхностите на тоалетната, като копчета за промиване, дръжки на вратите и кранове, са място за размножаване на патогени. Но хигиената е важна и извън тоалетната. Уредът за почистване на повърхности CWS PureLine предлага практично и интуитивно решение за почистване на повърхности и много други пред..
154.80 лв. без ДДС:154.80 лв.
Повърхности в санитарни помещения, напр. напр. Бутоните за измиване на тоалетни, дръжките на вратите и крановете са място за размножаване на патогени. Но хигиената е важна и извън санитарните помещения. Уредът за почистване на повърхности CWS PureLine е практично и интуитивно решение за почистване н..
154.80 лв. без ДДС:154.80 лв.
Кожата на ръцете ни може да изсъхне по-бързо поради честото миене и дезинфекция. С лосиона за ръце CWS PureLine можете да дадете на ръцете си заслужена дълготрайна грижа. Лосионът попива бързо, успокоява кожата и осигурява защита. Той е дерматологично тестван и е с неутрално pH. Освен това лосионът ..
178.80 лв. без ДДС:178.80 лв.
Кошче за отпадъчна хартия с обем 23 л. Изработен от пластмаса, с подвижен капак със скрит отвор. Може да стои на пода или да се монтира на стена. Предлага се в комплект с крепежни материали...
112.14 лв. без ДДС:112.14 лв.
Кошче за отпадъчна хартия с обем 43 л. Изработен от пластмаса, с подвижен капак със скрит отвор. Може да стои на пода или да се монтира на стена. Предлага се в комплект с крепежни материали...
137.34 лв. без ДДС:137.34 лв.
Марка: CHRISTEYNS Espana SLU
Професионалната хигиена е сложен сектор; като такъв, EUROSANEX има на ваше разположение широка гама от дозатори, които покриват нуждите на офиси, индустриални единици, ремонтни работилници, индустриални кухни и т.н.Начин на употреба: Този разпенващ пулверизатор може да се използва като ръчен спрей с..
3.78 лв. без ДДС:3.78 лв.
Показва 1 до 12 от 19 (2 страници)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.