МЕНЮ
КОЛИЧКА

Дозатори за тоалетна хартия

Дозатори за тоалетна хартия
Дозаторът за тоалетна хартия CWS PureLine е идеалното устройство за всяка тоалетна със средна потребителска честота. Дозаторът за тоалетна хартия може да съхранява две ролки една над друга. Дозаторът може да се отваря само с ключ, така че ролките не могат да бъдат извадени от посетители. Резервната ..
177.60 лв. без ДДС:177.60 лв.
Дозатор за тоалетна хартия CWS Stainless Steel Superroll
По заявка
Характеристики: Заключващ механизъм предотвратява злоупотреба и кражба. Индикатор за лесно следене на нивото хартия. Издръжлив неръждаем материал. CWS дозатора за тоалетна хартия Суперрол Paradise от неръждаема стомана е напълно подходящ за използване в санитарни помещения с висока честота на..
616.14 лв. без ДДС:616.14 лв.
Дозатор тоалетна хартия Джъмбо CWS Paradise Toilet Paper superroll
По заявка
Paradise Superroll е дозатор за тоалетна хартия с бял дизайн. Той е особено подходящ за използване в тоалетни с висока потребителска честота. Той предлага място за голяма ролка тоалетна хартия. Когато активната ролка се използва до около две трети, тя може да бъде заменена с нов, но остава в дозат..
183.96 лв. без ДДС:183.96 лв.
Дизайнерски дозатор за тоалетна хартия CWS Paradise Toiletpaper Дизайнерският дозатор за тоалетна хартия Paradise Toiletpaper впечатлява със съвременния си дизайн, сменяем преден панел и интелигентна технология. Дозаторът с готова за употреба резервна ролка намалява разходите за поддръжка и не о..
118.80 лв. без ДДС:118.80 лв.
Дозатор тоалетна хартия с 2 ролки CWS Stainless Steel Toilet Paper
По заявка
Здрав, елегантен и красиво проектиран дозатор, изработен от неръждаема стомана с безшевно и матирано повърхностно покритие за защита срещу пръстови отпечатъци. Компактен дозатор за тоалетни с ниско до средно натоварване, дозатор за две стандартни ролки хартия.  Резервната ролка се държи извън всякак..
501.48 лв. без ДДС:501.48 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.